اینستاگرام آپارات یوتیوب

استراکچر وال هنگ چیست؟ (انواع استراکچر + مزایا و معایب)

شنبه, 27 مرداد 1403

60 نفر 0 نظر
استراکچر وال هنگ چیست؟ (انواع استراکچر + مزایا و معایب)

استراکچر وال هنگ از تجهیزات جدیدی است که برای توالت فرنگی دیواری مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول در داخل دیوار قرار می گیرد و بعد از نصب به جز کلید یا اهرم چیز دیگری از سیفون و فلاش تانک دیده نمی شود. از مهمترین مزایای استراکچر وال هنگ می توان به زیبایی ظاهر، کم جابودن و نظافت بهتر به دلیل فاصله از زمین اشاره کرد. در این مطلب از مان نو ضمن معرفی استراکچر وال هنگ، به بررسی انواع این محصول و مزایا و معایب آن می پردازیم.

 

 

استراکچر وال هنگ چیست؟

استراکچر وال هنگ نوعی مخزن توالت فرنگی والهنگ است که پشت دیوار نصب می شود. استراکچرها در واقع سطح تکیه گاه توالت فرنگی روی دیوار هستند و توسط پیچ هایی که به مکانیزم وصل شده نگهداری می شوند و هیچ تماسی با زمین ندارد. قسمت مخزن و فریم فلزی استراکچر قبل از کاشی کاری در میان دیوار نصب و آماده می شود و باقیمانده اجزا پس از کاشی کاری نصب می شود.

 

استراکچر وال هنگ چیست

 

تجهیزات استراکچر وال هنگ

این محصول از قطعات مختلفی ساخته شده است که هر کدام به تنهایی نقش کلیدی در کیفیت عملکرد آن دارند.

1. تانک استراکچر والهنگ

این قسمت از استراکچر که وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد معمولاً از پلاستیک ضخیم ABS ساخته می شود. ضخامت، کیفیت مخزن و عایق روی آن بسیار مهم است زیرا باید در هنگام کاشی کاری در برابر فشار مقاوم باشد.

2. فوم تانک فلاش تانک توکار وال هنگ

فوم از دیگر تجهیزات استراکچر والهنگ است که جهت عایق کاری تانک اطراف آن را تا ارتفاعی قبل از قرارگیری کلید فلاش تانک به طور کامل پوشش می دهد. وظیفه فوم، عایق کردن صدای پر شدن و تخلیه در زمان فلاش و همچنین افزایش استحکام مخزن آب است. ضخامت فوم از ۳ میلیمتر تا ۵ میلیمتر مناسب و استاندارد می باشد.

3. تجهیزات داخل تانک استراکچر توالت دیواری

داخل تانک از 3 بخش تشکیل شده است که عبارتند از:

 شیر پیسوار: این قطعه از تجهیزات اصلی داخل تانک استراکچر می باشد که کیفیت های متفاوتی دارد. بهترین مدل شیر پیسوار از نوع فیلتردار و جنس برنج است.

 شناور توالت فرنگی: وظیفه تنظیم و پرکردن حجم آب تانک به عهده شناور است که با توجه به نوع تخلیه می توان آن را از قبل به میزان دلخواه تنظیم کرد. یک شناور با کیفیت بالا می تواند آب را با بالاترین سرعت بدون صدا پر کند.

 پمپ تخلیه توالت فرنگی: باز کردن دهانه خروجی تانک به وسیله پمپ تخلیه انجام می شود. در انتهای پمپ تخلیه توالت فرنگی، یک واشر حلقوی وجود دارد که نقش آب بند کردن مخزن را در قسمت کف دارد. این واشر در زمان باز و بسته بودن پمپ تخلیه بر روی حجم آب تخلیه اثر مستقیم دارد. در پمپ های تخلیه دیواری جدید کلید تنظیم حجم آب های مختلف نیز وجود دارد.

 

تجهیزات استراکچر وال هنگ

 

4. پروفیل فلزی استراکچر توالت دیواری

وظیفه‌ تامین استقامت و قدرت نگه داشتن وزن استراکچر والهنگ و شخص مصرف کننده برعهده این قطعه استراکچر می باشد. هرچقدر ضخامت پروفیل مناسبتر و جوشکاری دقیق و کامل تر باشد، استحکام قطعه بیشتر خواهد بود. این قدرت باید بتوان تا وزن ۴۰۰ کیلوگرم را تحمل کند. در قسمت پایین استراکچر، رزوه هایی برای نگه داشتن پیچ های بلند اتصال استراکچر و توالت دیواری وجود دارد. همچنین روی استراکچر 4 سوراخ پیچ به فاصله نزدیک به نزدیک  18 سانتی متر و فاصله دوربه دور 23 سانتی متر تعبیه شده است. لازم به ذکر است که در زمان نصب، با توجه به نوع توالت فرنگی دیواری پیچ باید روی آکس 18 یا 23 نصب شود و سپس کاشی کاری را انجام داد.

5. کلید فلاش تانک استراکچر

این قطعه تنها قسمت قابل مشاهده استراکچر پس از نصب است که در سایز، رنگ، طرح، برند و در قیمت های مختلف در بازار موجود می باشد و انتخاب آن کاملا سلیقه ای است. کلید های فلاش تانک از متریال های مختلفی مانند  ABS پلاستیک، استینلس استیل، شیشه سکوریت رنگی ساخته می شوند. تعداد آنها در فلاش تانک ها بین یک و دو عدد متغیر است. مدل های یک زمانه دارای یک کلید و دوزمانه دو کلید دارند.

6. پیچ های بلند استراکچر

وظیفه این دو پیچ بلند فولادی نگه داشتن و اتصال توالت فرنگی به دیوار و استراکچر می باشد. در مدل های با کیفیت، مهره های رزوه شده در داخل استرکچر پانچ شده و پیچ به داخل آن می رود اما در مدل های بی کیفیت از پیچ و مهره روکار استفاده می شود که امکان دارد در طولانی مدت پیچ بریده شود و حتی تغییر فواصل پیچ امکان پذیر نباشد. طول پیچ ها حدود 20 و قطر آن 1 سانتی متر است.

 

انواع استراکچر وال هنگ

استراکچرهای والهنگ انواع و کاربردهای مختلفی دارند و با توجه به نوع کاربرد به دو گروه یک زمانه و دو زمانه و بر اساس ضخامت به دو دسته استراکچر با ضخامت 8 و 12 سانتیمتر دسته بندی می شوند.

 

انواع استراکچر وال هنگ

 

 

بر اساس کاربرد

بر اساس ضخامت

استراکچر یک زمانه

استراکچر با ضخامت 8 سانتیمتر

استراکچر دو زمانه

استراکچربا ضخامت 12 سانتیمتر

 

 

استراکچر یک زمانه

این نوع فلاش تانک‌ها یک کلید یا اهرم برای تخلیه در آن ها نصب شده است و با هر بار کشیدن اهرم، مقدار مشخصی آب برای نظافت کاسه توالت تخلیه می شود.

استراکچر دو زمانه

استراکچرهای وال هنگ دو زمانه برخلاف مدل بالا، دو اهرم یا کلید در آنها نصب شده که هرکدام از آن‌ها حجم متفاوتی از آب را تخلیه می کنند. با کشیدن یکی از اهرم‌های فلاش ‌تانک، حدود ۳ لیتر آب و اهرم دیگر حدود 6 لیتر آب تخلیه خواهد کرد که برای نظافت فضولات کاسه توالت مورد استفاده قرار می گیرد.

استراکچر با ضخامت 8 سانتیمتر

این مدل استراکچرها بیشتر برای دیوارهای پیش ساخته با ضخامت 10 سانتیمتر طراحی شده اند و به همین دلیل برای استفاده در ساختمان های ایران انتخاب مناسبی نیستند و طراحان داخلی اصلا پیشنهاد نمی دهند. حجم آب این نوع استراکچر با توجه به نوع برند و شرکت سازنده بین ۷ لیتر تا ۱۰ لیتر متغیر است. لازم به ذکر هرچه میزان حجم آب داخل تانک بیشتر باشد، عرض استراکچر نیز بیشتر خواهد بود.

استراکچر با ضخامت 12 سانتیمتر

این مدل یک انتخاب ایده آل برای ساختمان ایرانی است که برای نصب بر روی دیوارهای سفالی، بلوک بتنی، لیکاو … با ضخامت ۲۰ سانتی‌متر مناسب است. حجم آب در این مدل استراکچر، ۱۰ لیتر است وعرض فلاش تانک حدود ۵۰ سانتیمتر می باشد. ضخامت مناسب استراکچر این امکان را به شما می دهد تا به تجهیزات داخل فلاش تانک به اسانی دسترسی داشته باشید.

 

استراکچر وال هنگ دو زمانه

 

مزایای استراکچر وال هنگ

صرفه جویی در فضا: یکی از مزیت های اصلی این محصول فضای کوچک آن است. از آنجا که این مدل فلاش تانک در داخل دیوار نصب می شود، جای کمی می گیرد و فضای سرویس بهداشتی را بزرگتر و تمیز تر نشان می دهد.

عملکرد بی صدا: استراکچرها به خصوص از نوع دو زمانه دارای عملکرد بی صدا هستند. این ویژگی به ویژه در ساختمان هایی با چندین واحد مسکونی کاربرد دارد تا نگرانی درمورد سر و صدای ناشی از تخلیه آب نداشته باشید.

صرفه جویی در مصرف آب: برخی از مدل های استراکچر دارای سیستم های صرفه جویی در مصرف آب هستند. این ویژگی به کاهش مصرف آب و صرفه جویی در هزینه آب کمک می کند.

تمیزی راحت تر سرویس بهداشتی: این محصول پایه ندارد و به همین دلیل تمیز کردن سرویس بهداشتی به اسانی انجام می شود.

ظاهر زیبا و مدرن: این محصولات ظاهری مدرن و شیک دارند و فضای سرویس بهداشتی را زیباتر نشان می دهند.

امکان تنظیم ارتفاع وال هنگ: یکی دیگر از مزایای استراکچرهای وال هنگ این است که با توجه به سلیقه و نیاز مشتری امکان تنظیم ارتفاع در زمان نصب وجود دارد.

قدرت تحمل وزن بالا: استراکچر والهنگ وزنی بیش از ۴۰۰ کیلوگرم را به راحتی تحمل می‌کند. بنابراین افراد سنگین وزن هم می‌توانند بدون هیچ نگرانی، از آن استفاده کنند.

 

معایب استراکچر وال هنگ

  • قیمت بالای محصول و هزینه گران نصب آنها
  • لزوم تخریب دیوار برای نصب استراکچر
  • تعمیر آنها سخت و دشوار
  • ضخامت دیوار باید به اندازه کافی باشد تا بتوانید این محصول را نصب کنید.

نتیجه گیری

استراکچرهای والهنگ در داخل دیوار نصب می شوند و تنها کلید و اهرم آنها از بیرون قابل مشاهده است. این محصولات ظاهری مدرن دارند، فضای کمی را اشغال کرده و بسیار کم صدا هستند. آنها برای نصب بر روی توالت فرنگی های دیواری بسیار مناسب هستند و می توانند تا وزن 400 کیلوگرم را تحمل کنند. در این مطلب از مان نو به طور مفصل به بررسی این محصول، ویژگیها، مزایا و معایب آن پرداختیم. لطفا نظرات خود را با ما و کاربران به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری

نظرات (0)

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ارسال دیدگاه شما با موفقیت انجام شد
نام و دیدگاه خود را وارد کنید